RSS 2.0

Gullunge!

Min lilla buse! Ville bara räcka ut tungan.
Världens goaste lilla plutt!

Trött

Vad jag känner mig trött idag! Har precis legat och vilat en stund när Leonel skulle ta en tupplur, dock råkade den tuppluren bli ca 1 timme o 30 min. inte jätte smart tid mellan 17:30-19 när Leonel egentligen läggs kl 20. Kvällen lär ju bli förlängd med minst ett par timmar. Inte så smart. Leonel sover alltid mycket längre på dagarna när jag sover också. Nu när jag jobbar föredrar jag att också lägga mig typ kl 20 på kvällen, längre än så orkar jag inte hålla ögonen öppna. Leonel är som vanligt hos sin gammelmormor på dagarna och det funkar fint, men det blir skönt sen när han ska börja på dagis så gammelmormor 72 år slipper jaga bebis hela dagarna, även om hon tycker det är jätte kul att ha honom :) Idag hade dom tagit en promenad genom stan, då hade han fått mockasiner och mössa från polarn, Jätte gulligt.Mössan passa perfekt men mockasinerna va aningen stora så de blir perfekta om några månader till dagisstarten.

Äntligen klar.

Nu har jag slitit här i snart ett par timmar. Har tvättat kläder och sängkläder, bäddat rent i sängen, plockat i lägenheten, det enda som egentligen inte blev gjort är att dammsuga för jag vill ju inte väcka Leonel. Det får vi ta imorgon. Nu väntar jag bara på att den sista maskinen med tvätt ska bli färdig så jag kan hänga upp det innan jag slår igen ögonen. Det är så skönt att ha alla kläder och sängkläder rena och fräscha. Älskar doften av nytvättat.

Ensam kväll med Leonel :)

Vilken dag! Jag är helt slut efter denna jobbvecka. Inte enbart på grund av jobbet men att inte kunna sova en hel natt (Leonel vaknar typ 4 ggr varje natt) + gå upp kl 5:30 för att man ska iväg och jobba tar på en. Iofs har jag somnat runt 20 varje dag för jag varit så trött. Kroppen har inte riktigt vant sig vid att gå upp så tidigt än, men för övrigt funkar det fint.
Idag är jag och Leonel ensamma hemma för Daniel är på personalfest. Lillen har somnat i min famn precis och egentligen har jag tusen saker som behöver göras men jag orkar verkligen inte. Skulle kunna skriva en lång lång lista på småsaker som måste fixas... men det hade varit för ointressant. Dags att sätta igång! Hejs

Vantar

Ja, det handlar väl rätt mycket om höst och vinterkläder här på min blogg nu men, det är det som är aktuellt just nu för vår del. Ryggsäck är nu köpt det blev en helsvart. Tråkig färg kanske men eftersom den ska hänga med i några år så är det ju lätt att matcha med andra ytterkläder, overall är också köpt, en marinblå. Nu är det bara lite småsaker kvar så som mössa och vantar. Marinblå eller svarta? Mössa till hösten har han fått, en grön blev det men han behöver en till den kalla vintern också men det får bli lite längre fram.
Men lite ytterkläder känns det skönt att ladda upp med redan nu så slipper man köpa allt på samma gång i sista sekund.
Dom här söta kommer från mini rodini.