RSS 2.0

Dags för BVC!

Dom ringde nyss från bvc och ville ändra Leonels tid från 15 til 11. Så helt plötsligt var det dags att börja göra sig i ordning lite smått :) Leonel ligger i babysittern och försöker dra av sig sina tår och säger bruummm brruumm! Det är hans nya favorit ljud!

Göteborg!

Igår var vi i Göteborg, hela lilla familjen!
Vi kikade i affärer och åt på restaurang. Grillbuffé, man fick välja vilket kött man ville ha och sedan fick man ta vilka tillbehör man ville, det fanns potatisgratäng, pommes, och klyftpotatisar och flera olika såser att välja till. Allt var hemmagjort. Det var verkligen jätte gott!
Det blev ingen shopping till mig, men Leonel fick två tröjor och Daniel köpte sig skor och en skjorta. En jätte mysig dag var det :)
Imorgon ska Leonel på 4 månaders kontroll. Spännande!

Städat!

Idag har jag fått en del gjort :) Vi har köpte en ny byrå för våra garderober räckte inte till. Så idag har jag rensat och vikt ihop varenda klädesplagg snyggt och prydligt. Dessutom har jag badat Leonel, idag satt han ner i baljan och då gick det riktigt bra. Nu sover lillen för natten. Det har han gjort sen kl 21. idag somnade Leonel vid 18.30 och sov till 20. Då väckte jag honom för att ge han ett bad och lite mat. Sen somnade han om! Ibland sover han så bra på kvällarna. Får hålla tummarna att han sover till 9 imorgon bitti som vanligt, det brukar han göra även om han sovit lite längre på kvällen :)

Testar matstolen!

Leonel provsitter i sin matstol! Vi har beställt en dyna som vi förhoppningsvis får hem imorgon, men medan han provsatt fick han sitta på fårskinnet!

Leonel är redan igång i gymmet!

En bild på mig och Leonel i från i helgen.
Nu har vi varit vakna en liten stund och Leonel ligger och kämpar i gymmet, han tycker det är jätte skoj nu när han kan greppa sakerna bra! Han är så duktig min lilla buse! Guuud va jag älskar honom!

Nu var det ett par dagar sen sist!

Nu tar Leonel en powernap så jag får passa på att skriva lite.
Jag har inte haft tid eller lust att blogga på ett par dagar. Jag har haft så mycket annat för mig! Det känns som att det kommer bli så mycket roligare nu att vara mammaledig när man kan ta sig ut på utflykter och inte bara behöver vara hemma i lägenheten! Igår var vi och hälsade på Anna och Vilgot i Tidaholm. Killarna sov mest hela tiden så vi satt bara och tjatade och fika :)
Nu håller jag på att funderar lite kring Leonels dop. Han ska döpas den 26e Februari, kyrka och församlingslokal är bokat så nu måste vi planera inbjudningskort och hitta en dopklänning.  :)

:)

Idag har jag varit ute och kört en hel del. Först till Skövde från Tibro sedan åkte vi till Elins Esplanad en sväng och shoppade! Därefter åkte vi till Stallsiken och sedan hem! Vi köpte en väst och en dregglis till Leonel, och ett par jätte söta små badbyxor! Igår köpte jag även en pyjamas till honom. Till mig själv köpte jag 2 tröjor. Skönt med lite nya kläder! Nu är det bara klädbyrån som fattas :)

Idag ska jag ut och köra.

Tänkte ge mig ner till stan idag och kolla lite och eventuellt klippa mig! Det har jag inte gjort sedan Juni så det kan vara dags nu! Till Leonel ska vi kolla lite på Polarn och pyret de har tydligen 70 % så jag ska se om man kan fynda något där! Vi kanske åker till mamma idag med, jag och Leonel eftersom Daniel ändå inte kommer hem från jobbet fören 1 i natt. Så idag ska jag köra ENSAM för första gången! :D

godnatt

Nu har trollungen fått på sig pyjamas, om en liten stund är det läggdags för hans del. Det tror jag inte han tycker tyvärr för han ligger här bredvid mig i sängen och bara skrattar o pratar o busar. Så jag får väl busa lite med honom så han blir nöjd och trött :) ♥

Sovit!

Jag och Leonel har tagit oss en behövlig tupplur. En två timmar lång! Strax efter att Daniel gick iväg till jobbet så somnade vi. På dagen sover alltid Leonel bara 15-20 minuter i streck, men nu sov vi 2 timmar :) Det var snällt av honom att låta mig sova så länge! Både han och jag behövde det.
Leonel älskar sin babysitter och han älskar sitt fårskinn. Så jag kan på en jätte smart idé. Att lägga fårskinnet på babysittern. Det var verkligen populärt han tyckte det var hur skönt som helst nu att ligga där och sparka!

Idag ska vi bara slappa!

De senaste nätterna har jag sovit så dåligt, natten till igår sov jag bara 3 timmar på grund av att jag inte kunde somna, och inatt sov jag lite mer men jag känner mig ändå inte utvilad! Jag har väntat på att Leonel ska somna om så att jag kan sova lite till. Nu har det dock gått 2 timmar sen vi gick upp. Så nu kan jag nog inte somna om längre, men nu håller ögonen på att gå igen på honom ser jag!
Idag ska vi bara vara hemma hela dagen och vila! :) underbart

Leonel och Vilgot!

Dagen har varit en toppen dag. Vi har haft besök av Anna och Vilgot. Jag och Anna åt upp en hel kladdkaka, det var bra gjort.
Leonel och Vilgot smålog lite mot varandra. Dom verkade faktiskt trivas bredvid varandra på fårskinnet! Såååå söta!

Morgonmys!

Jag och Leonel sitter och myser i soffan. Om han bara vill somna lite snart så ska jag gå ner till affären och handla! Fast han verkar absolut inte vilja sova! Han ligger och pratar för fullt :)

Shoppat

Idag har vi varit på Elins Esplanad och shoppat och ätit lunch! Hela stora familjen. Jag, Daniel, Leonel, Leonels mormor,Leonels gammelmormor och moster Ellen :)
Leonel fick inga kläder idag men han fick en badhandduk och ett påslakanset från hemtex. Det var saker han behövde.
Till mig själv köpte jag en tröja, och av Daniel fick jag en jättefin dunväst som jag ska ha i vår.
Jag har märkt att Leonel har fäst sig väldigt vid en filt! Kanske hans framtida snutte? Han var lite gnällig i babysittern så jag gick av hämtade filten så blev han nöjd! Den är god att tugga på tycker han också är det kul att titta på de fina djuren! Han ligger och håller filten i ena handen vid sitt öra och hela den andra handen i sin mun. Så kan han ligga en stund. Mums!

Nybadad!

Nu sitter jag här i soffan med min nybadade lille skit. Eller jag sitter. Han slocknade i mitt knä! Det blev lite problem att bada honom idag för han har vuxit ur baljan på längden och han vill bara sträcka ut sig så mycket han kan hela tiden. Jag lyckades i alla fall få honom ren.
Idag har jag städat ur klädkammaren lite, för 3e gången! Det blir aldrig klart där inne för jag vet inte vart jag ska göra av alla saker! Det var bara massa papperskartonger med saker sen vi flyttade hit. Men Förrådet på vinden är redan fullt så där kan vi inte ställa det. Kanske behöver ta en sväng till tippen med all skit! Det står bara och tar plats ändå. Det är konstigt att man sparar på sånt man ändå vet att man aldrig vill ta fram/ta på sig!

Hemmagjorda hamburgare!

Daniel är och tränar, Leonel ligger i sin babysitter och sover så sött och jag lagar hemmagjorda hamburgare! Mums!
Till efterrätt blir det glass. Riktig fredagsmat.
Idag har både jag och Leonel varit på varsin kontroll! Leonel vägdes och mättes och han följer sina kurvor precis som han ska. Han är ingen tjock bebis precis, men han följer sin egen kurva så fint vilket är det viktiga!
Med mig var det också självklart bra :)
Nu måste jag fortsätta med maten! Hejs

Godmorgon!

Nu har jag och Leonel varit uppe en timma. Det första jag skulle göra var att äta frukost. Så jag satte på lite te och skulle ta fram bröd och ost. Men jag kunde inte hitta osten!! Tillslut hittade jag den i skåpet där vi brukar lägga vårat bröd! Ja det var inte jag som hade lagt den där utan det var Daniel som hade gjort det kl halv 6 i morse! Helt varm och mjuk hade den blivit. Typiskt när man ser fram emot att äta macka med ost, det fick bli annat!
Nu sitter jag och Leonel och lyssnar på barnkammarskivan och sjunger med!
Leonel älskar verkligen när jag sjunger.
Lilla gullunge!

oont!

När ska jag slippa denna hemska mjölkstockning. När det går över i ena bröstet kommer det i nästa. Nu har jag varit helt utan smärta i 3 dagar och nu kom det i andra bröstet i stället! Den här gången gör det dessutom så ont att jag inte vet vad jag ska ta mig till varje gång han ska äta! Dessutom är Leonel gnällig ikväll och det enda som hjälper är just när han får mat!

Fullt upp idag!

Vi har haft fullt upp idag känns det som! Vi har varit och hälsat på Leonels gammelmormor en stund, senare på eftermiddagen kom Leonels farmor med familj hit och fikade lite! Samtidigt som dom var här så bakade jag bullar, dom blev lite misslyckade, men alla är redan uppätna så dom var tydligen ätbara i alla fall!

Busar!

Såhär glad är Leonel nu när han busar med sin pappa i soffan!
Förut busade han med mig så att han höll på att kikna av skratt!
Man verkligen smälter! ♥

Den kom inte igår heller!

Mössan kom inte igår heller? jag som hade tänkt att Leonel skulle ha på sig den när vi gick ut. Va besviken jag blev!
Nu ska vi göra oss i ordning och gå ner till stan en sväng och kolla lite. Vi måste köpa någon mer dregglis till Leonel för dom går verkligen åt. Det bara rinner ur munnen på honom

Typiskt att det är röd dag!

Jag som gick o väntade på att Leonels mössa skulle komma idag, tänkte inte på att det är röd dag. Håller tummarna för att den ska komma imorgon!
Idag har vi bara varit hemma och tagit det lugnt och Leonel har haft en riktigt bra dag. Bara skrattat hela tiden. Nästan allt har varit kul idag tyckte han. Det är så underbart att höra när han skrattar högt!
Nu ska vi snart äta glass och se på film. Mys :)

Rumpnisse!


Liten rumpnisse? Det får jag höra ofta att Leonel ser ut som. Haha

Det var en dålig idé att ta en promenad!

Gårdagens promenad var INTE så rolig som jag hade hoppats på! vägarna var jätte dåligt plogade, och oplogade uppförsbackar var inte kul! Jag är förvånad över att jag inte har någon träningsverk så som jag slet för att ta mig fram! Nu får det gärna vara slut på vintern så att jag och Leonel kan vara ute och hitta på massa kul på dagarna :)
Han ser ut som ett troll när han skrattar mitt lilla ♥
Idag ska vi iväg till Tibro en sväng på eftermiddagen, det ska bli skönt eftersom Daniel ändå jobbar kväll!

Dags för en promenad!

Nu ska jag och Leonel ge oss ut på en liten promenad, det känns som att det var några dagar sen sist. Det blir ju inte av att man går ut med vagnen när det är 15 minus och blåser! Men idag behöver vi frisk luft båda två. Vi får hoppas att vi inte halkar bara!

Leonel på julafton! Han var så fin i sin lilla skjortbody :)

geggamojja

Märket Geggamojja har så söta barnkläder! Enkla men färgglada och fina, precis som jag gillar det. Dock är mössan jag beställt till Leonel svart vit. Han kommer bli super fin i den och svart vitt passar ju till de mesta.
Med fleecefoder inuti, blir perfekt :)

lite bilder på sötnosen

Min lilla prins! ♥