RSS 2.0

Vecka 26


Bebis

Nu väger bebisen ungefär 850 g och är 23 cm lång mellan huvud och stjärt. Från vecka 24 kan bebisen höra ljud, inne i livmodern kan ljudnivån bli så hög som 80 decibel. Det är lika mycket som på en livligt trafikerad gata.

Du

6 cm ovanför naveln kan du känna livmodern som är mellan 24 och 27 cm från blygdbenet till toppen. Viktökningen är omkring 7 och 10 kg. Du kan bli trött i ryggen, känna av trötthet, kramp i benen, tryck mot bäckenet och du kan bli varm och svettig.

 


105 dagar kvar..

..det närmar sig 100 dagar :)

Idag har jag och Lisa varit i jönköping och kollat på hennes lägenhet och varit på ikea! Det blev ingen storshopping för mig idag. Jag köpte ett par små grejer bara som jag behövde..

Lördag..

Igår var det midsommar och då åt vi mat ute på mammas trädgård, och det regnade ingenting.. det var längesen det inte regnade på midsommar..

tidigare på dagen igår grillade vi korv och då drack jag några glas coca cola och sen la jag mig i soffan, och då kände jag bebisen ha hicka för första gången. Det kändes som små små regelbundna sparkar, och länge hickade den också stackaren..

midsommar!

Idag är det midsommar och ute är det riktigt sommarväder, så nu ska jag gå ut och sola mig! :D
I eftermiddag ska vi äta midsommarmat tillsammans med lite släkt och grannar, mysigt :)

Göteborg

Idag har jag varit i göteborg hela dagen och gått runt så länge att fötterna värker nu!
Flera timmar gick vi runt på stan och provade kläder, det fanns hur mycket fina sommarkläder som helst men utav 4 jätte söta sommar toppar så passade... ingen!! :) och visade jag inte magen i den redan idag så skulle jag göra det om en vecka, så det var inte mycket idé att köpa någon utav dem, en grej fick jag med mig hem i alla fall och det var en ny bikini :) det behövde jag..

När jag kollar på bloggen så ser jag att det "bara" är 108 dagar kvar idag tills bebisen är beräknad att komma! Fast om en halvtimma kommer det slå över till 107 dagar... vilket innebär att det bara är en vecka kvar tills det blir tvåsiffrigt och då kan jag börja räkna ner. Riktigt härligt ska det bli att passera 100 dagars strecket!

Idag har bebisen bara hållt på o bökat runt hela dagen som vanligt, den har lite svårt att bestämma sig för en position som är bekväm verkar det som! Den är så söt och mysig mitt lilla hjärta i magen ♥


:)

Idag har det varit en lång söndag, först jobbade jag till kl 15. Efter det har vi hunnit kolla på 2 filmer och äta massa godis.. Imorgon är det måndag och jag är ledig ytterligare en vecka....

vuxit..


Nu har magen vuxit lite grann i alla fall!
Jag vägde mig häromdagen och jag som inte trodde att jag hade gått upp ett enda kilo blev helt chockad när vågen visade att jag gått upp 3,5 kg över min normalvikt på ca 2 veckor, vilket bara var bra, för det var på tiden att jag började gå upp lite..

Imorgon ska Ellen jobba på minigolfen så om hon inte har några kunder ska jag och pappa gå dit och spela! :) kul... haha

Flyttstäda förrådet

Idag är Daniel ledig så vi ska passa på att städa förrådet idag, bara det lär ta en dag så mycket grejer som vi har där inne. Fast vi ska i stort sett kasta alltihop så vi hoppas det går på 3 timmar så vi hinner vara ute i det här fina vädret en stund också :) Senare ska Daniel klippa sig i stan så då tänkte vi passa på att äta en glass.. mmmm hallonsorbet mums!!!
Jag skulle också behöva mig en klippning, det var några månader sen sist och håret har växt som ogräs! Kanske är dags att klippa av en liten bit...

Filmmys

Nu har vi precis kollat klart på en film, den hette Dear John och var jätte bra! Den kan jag rekommendera :) En riktig kärleksfilm..

Nu ska jag få en timmas massage för att jag cyklade iväg till Ica i regn och handlade kyckling! Nu ångrar sig nog Daniel lite att han inte cyklade iväg själv :D


studenten


Dags att lägga in en bild från min student!
Imorgon blir det till att titta på studenter i tibro, hoppas på sool.. eller iaf att det inte regnar :)

studentpresent...

Nu ska jag strax bege mig ner till stan för att köpa en studentpresent till Maria som tar studenten på fredag! :)
Denna natten har verkligen varit hemsk! somnade närmare kl 5 i morse. Jag råkade somna 2 timmar på dagen igår så jag var inte trött vid 21 som jag brukar vara, utan skulle försöka somna vid 00, men det ville inte bebisen att jag skulle göra så den gjorde bokstavligt talat volter i 2 timmar så jag kunde inte somna för de, så när klockan va 2 gick jag upp och åt för då hade jag hunnit bli hungrig igen och tänkte att bebisen kanske kunde lugna sig lite då om jag drack något varmt, men det gjorde den självklart inte.. sen låg jag och kollade på tv till kl 3- halv 4.. och när jag försöker somna så får jag helt plötsligt en armbåge i pannan utav Daniel som låg och sov, tack o lov fick jag ingen bula!!! så någon gång mellan kl halv 5-5 somnade jag äntligen... Idag ska jag kämpa för att hålla mig vaken hela tiden så jag kan somna tidigt, och jag hoppas att bebisen också har tänkt sova i natt och inte vara vaken en natt till den lilla sötisen!!!! :)

.

Ute på promenad med Bonnie
Jag stod inte i världens snyggaste position precis, men här ser man i alla fall hur stor magen är nu..

.

Igår fick jag hem strumporna som jag hade beställt...

..dem va så söta att man nästan vill äta upp dem.
Nu ska jag iväg och greja på kortegevagnen!

Sol sol sol..

Idag har jag legat i solen, det va hemskt varmt. Jag har inte vant mig vid värmen än och inte bebisen heller.. den blir alltid galen i magen när den blir för varmt så den sparka så hela magen hoppade när jag låg där i stolen,
Sen åt vi lite jordgubbar med mjölk och grädde.. kändes som en riktig sommardag idag med andra ord! :)