RSS 2.0

Första besöket i torpet

Idag har vi varit i gammelmormors torp. Första gången för i år och första gången någonsin för Leonel. Han satt i skuggan och smulade sönder torkade löv och hade jätte roligt!
Igår var jag på gymmet! Ja, det är dags för mig att börja träna nu så att jag kan gå upp några kg. Är trött på att vara så här smal så nu ska det byggas muskler men fy sjutton vilken träningsvärk jag har idag, jag hade väl inte förväntat mig något annat egentligen så otränad som jag är men nu vet jag att musklerna arbetat i alla fall.
Leonel fick följa med igår, han tyckte det var jätte kul att kolla vad alla hade för sig för konstiga saker! 2 ggr i veckan är det som gäller för min del nu :)

Pyjamaskille

Godmorgon, nu har Leonel precis fått i sig en portion gröt och snart är det dags för mig att också trycka i mig lite frukost. Idag ser det inte ut att bli något fint väder så vi ska väl bara hålla oss hemma, vi är ju fortfarande lite sjuka så det blir skönt. Kanske tar en promenad senare bara så vi får lite frisk luft. Nu har mitt onda i bihålorna börjat släppa tack vare medicinerna jag fick. Såå underbart! Nu är det bara Leonels förkyldning som ska gå över...
Igår köpte vi ett par nya saker till Leonel, han fick den här pyjamasen som han har på bilden, med korta ärmar och ben. Perfekt för honom som blir så varm på nätterna. Inte så konstigt att han blir varm när han spänderar halva natten intryckt mot mig, helst på mig! Han fick ett vanligt marinblått linne också, så himla sött!

Hej svejs

Halloj, här hemma är vi sjuka. Näsan rinner på Leonel och han hostar för fullt och jag har jätte ont i bihålorna, men inget stoppar Leonel från att busa för han är lika pigg som vanligt som tur är! :)
Imorse började Leonel klänga på sin babysitter som han för övrigt inte vill sitta i längre utan nu är den bara till för att klängas på och nu har busungen kommit på hur han kan ställa sig upp så nu gör han det så fort han lutar kommer åt saker som är i rätt höjd, vilket är en väldigt låg höjd än så länge.
Tog lite kort ute häromdagen och Leonel var såå glad, som vanligt!

Nu ska vi ut på en liten promenad..

Man kan inte bli gosigare!

Leonel är så himla gosig när han sover, han älskar att krama sina gosedjur. Här sov han middag igår, så söt min prins!!

Gungat!

Idag har Leonel fått prova att gunga på lekplatsen här utanför. Han tyckte kanske inte det va världskul att just gunga, men att vara ute och se på de andra barnen var roligt så han var jätte glad! Sötaste killen i världen.
Vantarna var ju väldigt goda också..

Godmorgon

Igår kväll hade jag feber och jag kunde knappt somna, varje gång jag somnade sov jag bara en halvtimma och sen vaknade jag igen. Klockan 5 i morse vaknade jag av att Leonel var ledsen. Då hade han också fått feber. 39 grader hade han då så jag gav honom en alvedon också somnade han om i några timmar. Nu är han pigg igen för alvedonen har verkat. Hoppas att febern inte kommer tillbaka så att min lilla prins får vara pigg och glad! ♥