RSS 2.0

kvällsmat dax

Nu äter vi lite kvällsmat jag och Leonel. Mackor med varm oboy till mig och gröt till Leonel. Vi har faktiskt sovit i 2 timmar precis. Vi var så trötta så vi kunde inte låta bli. Egentligen skulle Leonel äta, och det gjorde han men sedan slockna vi båda två. När jag väckte honom för att vi skulle gå upp och käka lite så titta han på mig och börja prata med sina mjuka stämma, som han alltid gör på mornarna eller när han är nyvaken. Det är så himla mysigt!

Busar

Busa med fötterna är roligt!

Nu är han döpt min lilla Leonel!

Idag har Leonel blivit döpt.
Dagen började med att jag, mormor och Leonel åkte till samlingslokalen och förberedde, när jag skulle stapla stolar på varandra så lyckades jag slå till mig själv med en stol i ögat så det blev en blod bubbla på sidan av ögat... inte jätte vackert, så mormor fick duka medan jag satt och höll lite kallt mot ögat. Svullnaden gick faktiskt ner men det var fortfarande blått, men det mesta gick att sminka över men jag fasar lite för hur det kommer se ut i morgon, förmodligen dubbelt så blått!
Väl på dopet så skötte sig Leonel exemplariskt som alltid får man väl säga! Han bara skratta hela tiden!
Här är några bilder från dopet! Moster lisa är numera även Leonels fadder :)
Efter dopet så hade vi mat och fika i en samlingslokal. Det var jätte trevligt och Leonel fick jätte fina paket! Dagen hade inte kunnat bli bättre (bortsett från incidenten med ögat den hade jag gärna skippat).
Ett stort tack till alla er som kom på dopet!
Han har redan invigt ett par presenter!

Då var det fredag igen..

Veckorna går så fort och nu när man är mammaledig vet man ju varken om det är onsdag eller söndag!
Idag ska vi springa lite ärenden på stan när Daniel slutat jobbet bland annat så ska Leonel få några nya plagg.
Det måste städas här hemma idag också, jag tycker inte man gör annat än att städa!! Dammsugning är det som gäller idag, ska försöka ta tag i det nästa gång Leonel tar en tupplur för nyss somnade han i min famn och det är så mysigt att jag inte vill lägga ner honom :)

Nyvakna!

Nu är både jag och Leonel nyvakna för vi har tagit oss en liten sov stund. En timma sov vi båda två men sen tyckte Leonel att det var dags att gå upp, och det var det verkligen för jag hade bara tänkt sova "tjugo minuter". Snart är det dags att göra i ordning lite gröt då, hoppas han äter lika bra som igår. Imorgon ska jag och Leonel ta en promenad till stan, det börjar kännas nu att vi inte varit utomhus någon längre stund på några dagar så vi behöver frisk luft. Synd att det är så kallt och halt ute bara, men vi ska nog lyckas ta oss någonstans i alla fall!

Matvrak!

Det verkar som att jag har ett litet matvrak! Leonel åt upp ALL gröt som jag hade lagat till honom. Det var inte jätte mycket, men mer än han ätit innan. Varje gång jag gav honom en sked ville han bara ha mer och mer! Så satt han där och smaskade på skeden. Så gullig! Efter maten fick han tutta i sig lite mjölk så han skulle blii helt mätt och få i sig vätska :) Duktig kille!

Söndag!

Idag tog Leonel lite söndags sovmorgon, kl 8 skulle vi gå upp tyckte han i stället för 7. Det tackar jag för!
Han somnade dessutom vid 20 igår så han har sovit riktigt bra i natt, han måste varit väldigt trött!
Nu ska jag äta lite frukost och försökna vakna till :)

Lördag

Igår övernattade vi hos mamma i Tibro, och i morse fick Leonel ta ett bad i badkaret med sin pappa. Han älskar att bada men idag var han lite för trött för att tycka att det var kul. Ren blev han i alla fall. Vi stannade tills efter lunch, när vi kom hem framåt eftermiddagen gav jag Leonel lite gröt. Det var meningen att han skulle äta någon tesked eller så för att smaka, man han slukade alltihop. Han älskar det. Det var visserligen inte många teskedar jag hade lagat till honom men ändå! Kul att han gillade det så mycket, nu börjar han få kläm på det där med hur man ska svälja också. Han är så duktig min lilla kille!

Fredag

Fredags eftermiddagen åkte vi mot Tibro. Innan det stannade vi till på edvins corner och köpte mössa och vantar till Leonel för halva priset, perfekt! Vi beställde dessutom hem ett gosedjur till honom. Finns sååå söta gosedjur där och just den vi ville ha fanns självklart inte inne, men den kommer med nästa beställning! Leonel kommer bli överlycklig för han älskar att krama gosedjur när han sover, och att brottas med och tugga på dom när han är vaken.
Fredagskvällen spenderade vi hos Cissi, Elvir och Melvin. Det var första gången killarna träffades. Dom var så söta. Leonel fick provsitta Melvins gåstol. Dock var den inställd efter Melvins längd så Leonel hade lite svårt att nå ner till golvet men det gick, och han fattade direkt vad det var han skulle göra.
Coolisarna!
Leonel in action!
Föresten så har pluttisen blivit bästis med Ella, mammas hund! Han tycker hon är sååå rolig. Ett gosedjur, som kan springa runt! Kan det bli bättre?

Min nybadade lilla älskling!

Leonel ligger i sängen nybadad i pyjamas, det är inte dags att somna riktigt än, men snart. Om en halvtimme ungefär :) Tills dess ska vi mysa lite.
Leonel tidigare idag..

Perfekta!

Leonel ligger nu o sover i min famn med en body och sina nya strumpor på sig. Dom sitter verkligen perfekt! Aldrig förr har ett par strumpor suttit så bra på hans fötter! Dom har inte ens varit nära att kana av som alla andra strumpor gör hela tiden! Det var ett bra köp med andra ord! :D

Idag har varit en bra dag :)

Morgonen började med baguetter, färskpressad juice och weinerbröd, som en liten alla hjärtansdag frukost! Efter det kom Anna och Vilgot. Vi åkte ner till stan och kikade lite i affärerna också köpte jag strumpor till Leonel för det går verkligen åt! Sedan tog vi en tur till barnkupolen också. När vi kom dit var båda killarna jätte hungriga så det blev till att kasta sig in i amningsrummet! Sen tog vi en liten fika och kikade runt i butiken.
En jätte mysig dag helt enkelt :)

cheesecake!

klockan är 10 och jag har redan hunnit slänga ihop en hallon cheesecake.. Imorgon får vi se hur den smakar för idag ska vi alla 3 åka och sova i tibro. :)

Kollar igenom gamla bilder..

Jag ligger och kollar igenom gamla bilder, bland annat bilder från när jag hade Leonel i magen!
Tänk att jag var såhär tjock! det här kortet är taget vecka 38+0 tror jag.. Leonel föddes 38+3..

Klippdax!

Om ett par timmar ska jag iväg och klippa mig. Ska toppa lite bara så att håret inte ska vara så slitet. Har inte klippt mig sen i juni :)

Lagat mat!

Idag har min pappa varit här. Vi lagade 4 olika rätter! Så det blev massa matlådor. Gud va skönt att slippa laga mat när man känner att man inte orkar eller har tid utan bara kan ta fram en god matlåda ur frysen och koka lite ris eller pasta till! Smidigt!! Det tog ändå inte mer än 2 timmar att laga alla maträtterna :)


Fixat!

Idag har jag grejat lite inför dopet. Har gjort klart dopinbjudningarna och fixat lite annat! Idag har prästen varit här också, för dopsamtal. Så nu vet vi hur dopet kommer gå till :) Imorgon ska det lagas mat, flera olika rätter att frysa in. Fast inte till dopet. Utan till mig själv :D

Bad

Att bada är skoj tycker Leonel! speciellt med alla badleksakerna

Ny Leksak!

Idag när jag och Leonels gammelmormor var och skulle fixa inbjudningskort till dopet så hittade vi en liten leksak till Leonel. Han tyckte den var jätte rolig och skrattade högt åt den i affären, så vi var bara tvungna att köpa den!  Haha. En röd tupp! Han älskar den. Något mer han gillar är babygymmet. Han har dock kommit på ett nytt sätt att leka i de, hålla i ställningen och sparka på leksakerna är mycket roligare tycker han!
Mums! Den här leksaken var god säger Leonel!
Pippi-tröjan han har på sig har hans gammelmormor stickat. Han var så fin i den!

Planering till dop..

Idag har Leonels mormor varit här. Vi lagade en jätte god gryta och till efterrätt gjorde vi semlor, det var hur gott som helst. Mamma hade med en dopklänning med till Leonel, så då var det fixat, nu är det bara något fint till mig som fattas, och inbjudningskort! Imorgon ska jag kolla på kort. Något till mig ska jag vänta lite med!
På fredag ska jag och Leonel på mammagrupp. Med yngre föräldrar från vårat bvc. Skoj för både mig och Leonel :)

Cooling!

Såhär cool blev Leonel i sin keps! :D

Hälsat på moster lisa!

Idag har jag, Leonel och mormor (Leonels gammelmormor) varit i Jönköping och hälsat på Leonels moster! Jätte mysig dag. Först tog vi en liten promenad till en liten butik som Lisa gillar, efter det åkte vi ut till A6 och IKEA o shoppade lite! Leonel fick en jätte cool keps av sin moster och en kofta av gammelmormor! och av mig fick han en jacka och en dregglis. Massa saker till honom idag med andra ord. Vi fikade också! Wienerbröd och latte, gud så gott. När vi kom hem till Lisa efter all shopping så lagade hon jätte god mat och sedan åkte vi hem! När vi åkte hem var det kolsvart ute och Leonel sov men efter halva vägen vaknade han och blev helt hysteriskt ledsen. Han fick mat precis innan vi åkte så han var inte hungrig eller så! Så vi fick stanna ut med vägen och jag fick sätta mig i baksätet, men inget hjälpte. Så jag tog min mobil och lyste med så att han såg lite! Kan det vara så att min lilla kille var mörkrädd? :D han trodde nog att han var helt ensam i allt mörker för det var verkligen så mörkt att man inte såg något alls!!
Nu ligger han och sover så sött i sin säng. Sedan kl 21 som vanligt. Han är så underbart söt, nu har jag haft honom hos mig i 4 månader och jag kan fortfarande bara titta på honom hur länge som helst utan att få nog :) Han får säkert en miljon pussar om dagen också. Jag som känner att jag börjar få ont i halsen och har knappt någon röst kvar. Hur ska jag kunna låta bli att pussa honom?

Jag och Leonel busar!!

Leonel ligger i soffan och jag sjunger för honom och säger buuuu och han skrattar högt hela tiden! Han skrattar mer än han någonsin gjort! Precis allt verkar vara roligt just nu! också tar han tag i mina öron och drar!!! Jätte kul tycker han! mitt lilla busfrö!

Tvätt!

Nu har jag tvättat hela förmiddagen! Det är skönt när alla kläder är rena och det doftar nytvättat!
Leonel tar en tupplur precis, han har varit jätte duktig hela förmiddagen. Inte gnällt en enda gång, bara varit glad. När han började bli lite trött slog han bara igen sina ögon och somna! Duktig liten kille! I förrgår gav jag Leonel en tesked potatis för första gången, och efter det har han bajsat som aldrig förr! (han brukar bara bajsa en gång varannan dag) men han gjorde det 2 gånger igår, och redan två gånger idag! Han har fått en väldigt stark vilja också! Skriker till för skit saker för att sedan börja skratta! En liten drama queen är han minsann..