RSS 2.0

baksmällan 2

Igår kväll var vi på bio jag och Daniel, första gången sedan Leonel föddes. Vi såg baksmällan 2. Jätte rolig film, men popcornen är nog det bästa.
Under tiden var Leonel hos gammelmormor och han bara låg och sov på henne hela tiden, så mysig!

Idag har vi sprungit på stan..

kl 8 steg vi upp idag, fast runt 10 ville Leonel somna igen så jag la mig också, tur det för han sov till kl 12! Då ringde Nicole och fråga om vi ville följa med och käka lunch på Thaihouse, så kl 13 åkte vi. Känns som det blivit lite mycket thaimat sista tiden men det är ju så gott så det gör inget. Efter lunchen stannade vi på stan. Jag var inne på Polarn o. pyret en sväng eftersom dom öppnade idag igen efter att haft stängt ett par veckor. Jag köpte inget. Det var inte så mycket höstnyheter som hade kommit in ännu, men ett par fina saker fanns det allt. Det enda vi köpte var en massa bär. Jordgubbar och körsbär som jag ska smaska i mig nu.. :) 
Igår fick Leonel smaka på pannkaka för första gången, han tyckte det va super gott. Han älskar ju att äta själv nu också. Allt verkar smaka bra om han får stoppa in det i munnen själv.. Det blir till att dammsuga under bordet ett par gånger om dagen kan jag säga!

guuunga

Att gunga är ju sååå kul tycker min lilla sötnos!!!!

Fördriva tiden..

Vilket väder det är, så himla kvavt att det nästan är jobbigt att vara ute. Förut när vi tog en promenad ner till affären så började det vräka ner regn över oss. Efter det  har vi lagat lite mat, städat en hel del och tvättat massa kläder, nu ska allt bli rent :) Leonel är uttråkad idag, och trött utav den här dåliga luften. Synd att vi inte lyckats få upp hans gunga ännu, det hade kunnat få honom på strålande humör :) Vi behöver köpa några krokar att hänga upp den i för självklart ingick inte det när man köpte gungan. 
Vad ska man göra imorgon då? Daniel ska jobba ett sånt där hemskt pass, 10-22 eller något sånt. Så vi blir ensamma hela dagen och har inga planer alls. Jag antar att vädret inte blir så fint så det blir nog inget häng i trädgården, men något ska vi nog hitta på att fördriva tiden med så att det blir måndag. Lite shopping kanske? Han behöver faktiskt en solskyddsdräkt.
Nu har Leonel åkt några vändor i den nya bilstolen. Han älskar den! Han sitter jätte bekvämt i den och är helnöjd hela tiden. Han ser ju lite annat nu än bara taket som var det enda han såg i den andra "råttfällan". Så himla skönt att ha honom nöjd där i baksätet :)